Digital Arts Giveaway - Mell Comell

About Me

test banner

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Monday, December 7, 2020

Digital Arts Giveaway



Hari ni luangkan masa untuk join segmen rakan-rakan blog... kalau ada rezeki, alhamdulilah... 😁


Segmen ni dianjurkan oleh CUYA.. cantik-cantik digital art oleh cuya ni.. kalau kamu berminat nak join segmen boleh klik banner atas tu ya..


Kalau berminat nak tempah, boleh wassap dekat nombor yang cuya sertakan tu ye... 


Saya dapat 5 kali undi.. yeayy!!!! 

Ni nama ig dan youtube saya ye Cuya ☺️.. good luck to me.. 

Ig: camillia_tony

Youtube: SITI NUR CAMILLIA TONY


5 DIS 2020 - 5 JAN 2021


Syarat-syarat :

1) Copy banner ,backlink dan tulis entri blog bertajuk " Digital Arts Giveaway"
2)Follow setiap sosial media di bawah. Satu follow akan dapat  satu nama untuk undi.

*Follow blog ni  https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/ (satu cabutan undi)
@prelovebukubycuya (satu cabutan undi)
@artsbycuya  (satu cabutan undi)
@ _suhxj  (satu cabutan undi)
*  Subscribe Youtube La Dolce Ame (satu cabutan undi)

Ini bermakna,kalau follow ketiga2 instagram,blog dan youtube di atas, nama anda berpeluang dicabut sebanyak lima (5) kali.
Satu ig mewakili satu nama untuk dicabut undi.Begitu juga sekiranya anda subscribe channel saya.

3) Copy gambar dan ayat di bawah ke dalam entri anda.


Anda suka sekiranya gambar anda dilukis dan menjadi digital?
Tak tahu mana nak cari orang untuk lukis?
Nah...jom order dengan cik Cuya kita.
Harga serendah RM6 sahaja untuk seorang!





4) Dah siap? Post dan komen link anda di bawah.Jangan lupa nyatakan nama ig dan channel sekiranya anda ada. Beritahu juga instagram mana yang telah anda follow untuk kira cabutan undi nama anda.


Pemenang akan dicabut undi secara manual ya.

HADIAH???

TEMPAT PERTAMA

2 buah Digital Drawing

TEMPAT KEDUA & KETIGA

Sebuah digital drawing


Macam mana rupa digital drawing? Macam banner Cuya dan gambar di atas ya.Tu gambar Cuya lukis sendiri..hehe
Nak buat digital drawing pon bukan senang tau.Maklumla Cuya tak pro.

So korang,apa tunggu lagi jom join!!!

Walaupun giveaway start esok,dah boleh hantar penyertaan okay?

Goodluck guys!

22 comments:

  1. Semoga berjaya menang dalam giveaway ni :)

    ReplyDelete
  2. All the best and good luck Mell. Btw done follow u #47

    ReplyDelete
  3. Terima kasih atas penyertaan! All the best :D

    ReplyDelete
  4. Semoga dikurniakan rezeki menang dalam GA ini.

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya. Naim datang dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Naim... selamat bersegmen juga.. ☺️

      Delete
  6. goodluck! hehe dah follow jugak #51

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya!! Cik TK pun join juga!!

    ReplyDelete
  8. dari segmen yg sama..all the best

    ReplyDelete
  9. goodluck, datang dari segmen yang sama :) follow sini

    https://www.ibucida.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete