Giveaway by ejulz & faizzahamir - Mell Comell

About Me

test banner

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Monday, December 7, 2020

Giveaway by ejulz & faizzahamir

 


Dah lama tak join giveaway... harini saya join give away oleh ejulz dan faizzahAmir.. 

Syarat-syarat giveaway ni mudah saja kawan².. jika korang berminat boleh klik pada banner diatas untuk join ya.. tarikh akhir penyertaan pada 25 Dec ni... 


Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;

2. Buat satu enrti bertajuk "Giveaway by ejulz & faizzahamir". Letak banner diatas dan backline ke post ini;

3. Follow blog ejulz dan faizzahamir;

4. Follow youtube ejulz dan faizzahamir;

5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini;

6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.


Tarikh tamat 25 DISEMBER 2020.

12 comments:

  1. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang GA ni. Aaminn

    ReplyDelete
  2. Mell muncul sahaja terus sertai segmen.
    Selamat berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tiada idea nak tulis apa 😂.. meriahkan segmen orang saja la..

      Delete
  3. Hehe selamat ber-giveaway!! Good luck!!

    ReplyDelete
  4. Terima kasih di atas penyertaan.. Goodluck :)

    ReplyDelete
  5. HI! Saya pn dari segmen yang sama jgk.

    Good Luck ya.

    ReplyDelete
  6. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete