Giveaway by ejulz & faizzahamir

 


Dah lama tak join giveaway... harini saya join give away oleh ejulz dan faizzahAmir.. 

Syarat-syarat giveaway ni mudah saja kawan².. jika korang berminat boleh klik pada banner diatas untuk join ya.. tarikh akhir penyertaan pada 25 Dec ni... 


Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;

2. Buat satu enrti bertajuk "Giveaway by ejulz & faizzahamir". Letak banner diatas dan backline ke post ini;

3. Follow blog ejulz dan faizzahamir;

4. Follow youtube ejulz dan faizzahamir;

5. Tinggalkan penyertaan korang di post ini;

6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.


Tarikh tamat 25 DISEMBER 2020.

Comments

  1. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang GA ni. Aaminn

    ReplyDelete
  2. All the best and good luck ๐Ÿค—

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq n good luck to you too cheery๐Ÿค—

      Delete
  3. Mell muncul sahaja terus sertai segmen.
    Selamat berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tiada idea nak tulis apa ๐Ÿ˜‚.. meriahkan segmen orang saja la..

      Delete
  4. Hehe selamat ber-giveaway!! Good luck!!

    ReplyDelete
  5. Terima kasih di atas penyertaan.. Goodluck :)

    ReplyDelete
  6. HI! Saya pn dari segmen yang sama jgk.

    Good Luck ya.

    ReplyDelete
  7. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts

Followers